Single Coach Haarlem maar dan wel to the point

single coach te haarlem

Life Coach is een beroep om anderen te helpen op weg naar meer geluk, plezier, vitaliteit en gezondheid.

Single Coach is daarbinnen een specialisatie om singles te ondersteunen met het aantrekken van een nieuwe partner. Dit terwijl er al jarenlang sprake kan zijn van het ontbreken van een relatie. In Nederland zijn er maar liefst 3.000.0000 singles. Dit is 1/7 van de totale bevolking. En als zodanig een grote maatschappelijke uitdaging!


To the Point betekent naar die punten in ons (energie) lichaam te gaan die onze energie verslinden: de zwarte gaten waarin angsten en overtuigingen zijn opgeslagen - meestal uit onze kinderjaren. Op dit moment dragen die angsten en overtuigingen niet bij aan ons leven.

  • Ik ben niet aantrekkelijk
  • Een man zit niet op mij te wachten
  • Heb kinderen dus dat wordt moeilijk
  • Ben er niet geschikt voor
  • Het komt wel goed
  • Ben niet over mijn ex heen
  • Wil nooit meer zo een man
  • Ben een kluns met vrouwen
  • Vind een lat relatie ook wel prima

Deze lijst met overtuigingen is oneindig.

Het trainen in rollenspellen, gesprekstechnieken, flirten e.d. gaat niet helpen bij het aantrekken van een nieuwe partner. Het onderbewuste stuurt al jaren het patroon van single zijn aan. Er is naar mijn inziens een te grote emotionele afstand tot de andere sexe. Boosheid en frustraties zijn de werkelijke "boosdoeners".

Kijken naar afstand in relatie met vader of moeder

Life Coach Haarlem Sprong

Ik leer clienten op een constructieve wijze met hun eenzaamheid om te gaan. Ik help hen de eenzaamheid te leren voelen. Ik help hen te voelen hoe eenzaam zij zich voelen in de relatie met hun vader (vrouwelijke cienten) of hun moeder (mannelijke clienten). De emotionele afstand tot de desbetreffende ouder is als het ware de reflektie van de spiegel, waarin ze liever niet kijken. Het gaat in deze niet om de ouders te veroordelen.

Elk kind verdedigt een ouder terwijl ze vaak al de volwassen leeftijd hebben bereikt. Het gaat hier om het observeren zonder oordeel. Niet om een schuldvraag.

Is jouw relatie met 1 of beiden ouders verstoord en zie je 1 of beiden ouders al jaren niet dan is ook hierin de boosheid de emotie die afstand schept tot een nieuwe partner.

Kom je uit een gezin waarbij op jonge leeftijd je ouder gescheiden zijn dan kan de boosheid vanuit dit trauma - ook nu nog - vele jaren later de single status veroorzaken.

Observeren wat is dat? Energie Management

Wanneer verliezen we energie?

Zodra we ons identificeren met een situatie of een persoon

Indien je naar de film gaat en je indentificeert je met de "good guy" of de "bad guy" en je de bioscoop verlaat ben je moe. Zodra je leert als een stille getuige te kijken naar de film en ook naar de film van je eigen leven dan houdt je veel meer energie vast.

Wanneer winnen we energie?

Door dingen te doen die je leuk vindt. Door meditatie. Door energie te ontvangen. Door je passie te leven?

Life Coach Haarlem

Onze aanpak is gedurfd maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een To The Point aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Ik zie u graag in mijn praktijk. Neem hiertoe telefonisch kontakt op of via het kontakt formulier of maak direct online een afspraak voor een intake gesprek.Samenvatting

Facebook

Kosten en Tijden

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde klanten krijgen toegang tot het Klanten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over uw coaching vraag.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van clienten.

Tarieven:

Zie pagina Life Coach Haarlem Tarieven

Coaching of behandeling?:

Indien u een "zware rugzak" heeft en sterke innerlijke conflicten dan is het raadzaam om voorafgaand aan de coaching eerst 3 energetische behandelingen te ondergaan. En bovendien 2 hoofdstukken uit Oneness Effort te lezen over het begrijpen van ons mentaal denken en het begrijpen van onze emoties.

Behandelingen

Zie website Paranormale Genezer voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!