Verslaving Coach Haarlem maar dan wel to the point

verlaving coach

Life Coach is een beroep om anderen te helpen op weg naar meer geluk, plezier, vitaliteit en gezondheid.

Verslaving Coach is daarin een specialisatie, welke personen leert om de lage eigenwaarde, leegte, eenzaamheid en of overleidingsverdriet en te omarmen en natuurlatenten te gaan gebruiken om waarde in het leven van anderen toe te voegen. Waarde betekent: hoeveel ruimte (= energie uitstraling of aanwezigheid) neem je in? Hoeveel energie ben je waard?

To the Point betekent naar die punten in ons (energie) lichaam te gaan die onze energie verslinden: de zwarte gaten waarin angsten en overtuigingen zijn opgeslagen. Op dit moment dragen de angsten en overtuigingen niet bij aan het geluk in ons leven.

  • Niemand ziet me staan?
  • Ik heb geen talenten
  • Ik kan er niet mee stoppen
  • Het geeft zo een lekker gevoel
  • Ach het valt wel mee
  • Ik vind het gewoon lekker
  • Ik ben niet verslaafd
  • Heb veel stress in mijn leven
  • Het is maar softdrugs
  • Iedereen slikt op een dance party een pil

Wat is een verslaving?

Het is een gedragspatroon welke een tijdelijk vlucht is om de realiteit niet te voelen. De eigenwaarde (de ontvangen liefde van je biologische vader en biologische moeder) is laag en deze wil niet gevoeld worden. Dit is het meest pijnlijke gevoel voor een foetus, baby in de buik, geboren baby, kind, puber en volwassene. Het lege gevoel triggert een automatisch patroon of ongecontroleerde handeling, welke nimmer het permanente geluk oplevert.

Het plezier van de verslaving is kortstondig en er komt altijd weer een einde aan. En toch wordt het achterna gejaagd als een gedachte. De vreugde - het plezier - zit hem dan ook in de gedachte en niet in de uiteindelijke ervaring. Ook wil de gedachte een steeds intensere vreugde ervaren. De verslaafde is tijdens de ervaring ook vaak bewust dat hij of zij het dwangmatige patroon eigenlijk niet wil. Dit weerspiegelt de lage eigenwaarde en het gevoel van een kip en ei probleem in de eigen gevangenis.

Dus het drinken, eten, gokken, sexen, roken, slikken of een combinatie hiervan zijn dwangmatige handelingen gedreven door het mentaal denken om emotionele pijn niet te willen voelen. En het gaat om een illussie van plezier, welke telkens achterna wordt gejaagd. Het plezier zit hem in de reis voorafgaand aan de ervaring van de verslaving. Het is dus slechts een mentale gedachte. Een illusie!

Het permente spontane geluk is te ervaren in meditaties, waarbij de innerlijke stilte van de ziel wordt ervaren. Deze vreugde is echt, oneindig en spontaan. Dit gevoel kan worden meegenomen in het dagelijkse leven en uiteindelijk een permanente staat worden.

Hoe kom je van een verslaving af?

Het simple antwoord is: je wens tot het perfecte zelfbeeld opheffen en meer ruimte innemen. Naar de pijn in het verleden toegaan. Jouw natuurtalenten letterlijk en figuurlijk de ruimte geven. En bovendien het mentale denken begrijpen en tot op het bot van je cellen ervaren dat de verslaving een illusie is, welke nimmer permanent geluk brengt. Een verslaving brengt de persoon juist verderweg van de zielsverbinding. Eenzaam op een eiland zonder de hartsverbintenis ben een gevoel van er niet toe doen.

Ontstress Coach Haarlem

Onze aanpak is gedurfd maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een To The Point aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Ik zie u graag in mijn praktijk. Neem hiertoe telefonisch kontakt op of via het kontakt formulier of maak direct online een afspraak voor een intake gesprek.Samenvatting

Facebook

Kosten en Tijden

Online Afspraak maken

Online Afspraak

Alleen gevalideerde en geregisteerde klanten krijgen toegang tot het Klanten Portaal.

Contact Telefonisch

Bereikbaar 9-12 uur

Bereikbaar 14-16 uur

06-34198088

U kunt afspraken maken en uiteraard ook vragen stellen over uw coaching vraag.

Contact Form

Contact via contact formulier indien u uw vraag op papier wil zetten. We nemen dan contact met u op!

Social Media

Link via Facebook voor nieuws en reacties van clienten.

Tarieven:

Zie pagina Life Coach Haarlem Tarieven

Coaching of behandeling?:

Indien u een "zware rugzak" heeft en sterke innerlijke conflicten dan is het raadzaam om voorafgaand aan de coaching eerst 3 energetische behandelingen te ondergaan. En bovendien 2 hoofdstukken uit Oneness Effort te lezen over het begrijpen van ons mentaal denken en het begrijpen van onze emoties.

Behandelingen

Zie website Paranormale Genezer voor meer info.

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!